Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
318
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni?
Egyenlettel nem csak az eredmény!
Köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a1=6
d=2
n=?
Sn=200

Sn=(2a1+(n-1)*d)*n/2

n^2+5n-200=0

n=11, 86 azaz 12 nap alatt köti meg
0