Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
375
Valaki tudna segíteni?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
b)
Mivel 10 és 11 óra között 1 óra telt el és ezalatt 15 km-t tett meg, ezért a sebessége:
v = s * t
v = 15 km * 1 h
v= 15 km/h
0