Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Általános iskola » Matematika
434
Mekkora annak a tölgyből készült téglatest alakú oszlopnak a tömege amelynek mérete 15 cm, 20 cm és 3 méter ismeretes hogy 1m³ a tölgyfa tömege 800 kg.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Térfogat: V=0,15 m * 0,20 m * 3 m = 0,09 m³
Tömeg: m= 0,09 m³ * 800 kg/m³ = 72 kg
0