Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek százalék

Főoldal » Középiskola » Matematika
433
valaki tudna segíteni ? SOS ! lenne ! csatolva található a feladatok
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, százalék, népszámlálás
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
3a) 80.0,1875=15
b)120.0,35=42
80.0,375=30
42+30=72
->200x=72/:200
X=0,36 tehát 36%
1

1c)106000=106,3%/:106,3
1%=997,178 /.100
100%=99717,78
->99,3%=99717,78/:99,3
1%=100,420 /.100
100%=100420
Kerekítve 100000

2)48+8=56
56.0,75=42
42=70% /:70
1%=0,6 /.100
100%=60
1