Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Végezzük el a következő műveleteket!

Főoldal » Középiskola » Matematika
443
Csatoltam képet. Az a rész megoldása a feladat!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
( 2  + 3 8  +  50 ) * 2 2  = ( 2  + 6 2  + 5 2 ) * 2 2  = 12 2  * 2 2  = 12 * 2 * 2 = 48
1