Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Alakítsuk szorzattá a következő kifejezéseket!

Főoldal » Középiskola » Matematika
569
Következő azonosságot használva: a^2-b^2=(a+b)*(a-b)

1. c^2-d^2=
2. x^2-1=
3. b^2-64=
4. y^2-81=
5. x^2-49=
6. 25x^2-4=
7. x^2-36y^2=
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
1