Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Algebrai feladat! Végezzük el a következő egész kifejezések összeadását!

Főoldal » Középiskola » Matematika
505
a, 8a+(3b-2a)+5a=
b, 5x-3+(5x+3)-7=
c, (12a+2b)+(4a-3b)=
d, (3a^2b-3ab^2)+(2ab^2-4a^2b)=
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
sos
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
A, 11a+3b
B, 10x-7
C, 16a-b
D, ab×(-a-b)
1