Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Geometria

Főoldal » Középiskola » Matematika
518
Egy 15 cm kerületű kör egy körívének hossza 10 cm. Számítsd ki a körívéhez tartozó középponti szög nagyságát
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
15 cm körív = 360°
10 cm körív = 360/15*10=240

240°-os
0