Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
360
1,zsuzsi 38 kg ez az édesapja tömegének 2/5 része . hány kg az édesapa?
2, tavaszi kertrendezés 3 napig tartott. az első nap megcsináltam a kert 1/4-ed részét,
a 2.nap a maradék 2/3-ad részét. A 3. napra csak 50m2. hány m2 a kert?
3, a matek tz-re 4 napig készültem.
az 1. nap megcsináltam a feladatok 2/5 részét
a 2. nap a maradék 2/3-ad részét
a 3. nap a maradék 4/5-öd részét
az utolsó nap csak 8 fealadat maradt. hány feladat volt összesen?
4, csili a kira súlyának 4/5-öd része. kira 46 kg. hány kg csili?
5, 632,82:1,5-35,67x6,42
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1) 38 * 5/2 = 96 kg

2) 50 * 3 150
150 * 4/3 = 200 m2

3) 5 * 8 = 40
3 * 40 = 120
5/3 * 120 = 200 feladat

4) 46 * 4/5 = 36.8 kg

5) 192.8786
0