Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

S.O.S Fizika 6-osztály Kérnénk szépen segitséget!

Főoldal » Általános iskola » Fizika
508
Segitseget szeretnenk kerni ! Koszonom szepen elore is !
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
Celsiusban 17-6=11C⁰ a különbség
Kelvinbe átváltani úgy kell, hogy a hőmérsékleti értékekhez hozzáadok: 273-at
tehát 6C⁰+273=279Kelvin fok lesz, illetve 17+273=290K
E kettő különbsége is : 290-279=11C⁰
0