Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika 7. osztály

Főoldal » Általános iskola » Matematika
453
Segítséget szeretnék kérni. Ezzel a feladattal kapcsolatban.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a,
E: T=(a+c)*ma:2=(40+3)*0,1:2=2,15 dm2
É: T= a2=0,42=0,16 dm2
L: T= a*ma:2=7,5*4,8:2=18 cm2
T:

b, ÉTEL
0