Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Tudnátok segíteni megoldásban

Főoldal » Általános iskola » Matematika
484
5 ,55 m = ….. mm, 2,5 dm2
= ……. cm2, 330mm = …….cm,

3,32 m3
= ……dm3, 6600 dm = ….......m, 9,3 kg = ….... g,
1,9q = ….... kg, 7500g = ….... kg, 4,3t = ….....q,
150 dag = …..... g,
4,1 h = ..........min, 55 min = .......s, 3600s =...........h,
2,2 d = ..........h, 3,5 h =...........s
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
1
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
5,55 m = 5550 mm
2,5 dm^2 = 250 cm^2
330 mm = 33 cm
3,32 m^3 = 3320 dm^3
6600 dm = 660 m
9,3 kg = 9300 g
1,9 q = 190 kg
7500 g = 7,5 kg
4,3 t = 43 q
150 dag = 1500 g
4,1 h = 246 min
55 min = 3300 s
3600 s = 1 h
2,2 d = 52,8 h
3,5 h = 12600 s
1