Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Függvény

Főoldal » Középiskola » Matematika
536
Zerushely
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Mutatom a grafikus megoldást:
0

|x-2|-3=0
|x-2|=3
X=5
VAGY
X=-1

A Ért.tartomány: [-4;4] miatt csak az x=-1 megoldás a helyes
0