Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok! Valaki tudna nekem segíteni ebbe a matematika házi feladatba? Előre is nagyon szépen köszönöm!!!

Főoldal » Középiskola » Matematika
394
Egyenletrendszerek

a) (1) 2x+7/3y=2 (2) 2x-7/3y=-4
b) (1) 0,5x-1,3y=1 (2) -3x+5,3y=-6
c) (1) 1/3x+3/2y=6 (2) -2/7x+3/4y=3
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
0