Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Halmaz

Főoldal » Középiskola » Matematika
365
Legyen A={-2; -1,5; 0; 2,25; 6}. Határozza meg az A halmaz elemeinek ellentettjét és abszolút értékét!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
halmaz
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
A={2; 1,5; 0; -2,25; -6} (ellentett)
A={2; 1,5; 0; 2,25; 6} (abszolútérték)
1