Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi

Főoldal » Általános iskola » Matematika
496
Négy szám összege 8 szorzata -15 a négy szám számtani sorozatot alkot. Melyik ez a számtani sorozat?
Segítsetek légyszi.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
sos
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a1=-1
a2=1
a3=3
a4=5
d=2
0