Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOOOS

Főoldal » Általános iskola » Matematika
361
csatoltam képet! adatok+számolás
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Összesen: 5
Vacsorára: x
Ebédre: x+0,5

5=x+x+0,5=2x+0,5
4,5=2x
2,25=x

Ebédre 2,25+0,5 vagyis 2,75 kg kenyér fogyott el.
1