Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS!!!

Főoldal » Középiskola » Matematika
337
Valaki segítsen már!!!!!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
57.
a: 23+43+63 = 288 cm³
b: 0.2³+4³+60³ = 216064.08 cm³ = 216.064 dm³


58.
V = 3.2*3.2*3.2 = 32.768 m³
32768 dm³
32768 liter
327.68 hektoliter
0