Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Esetleg lenne szíves valaki segíteni ebben a két feladatban?

Főoldal » Középiskola » Matematika
486
Számítsuk ki az egyenleteikkel megadott egyenesek metszéspontjának koordinátáit.
3x + 7y = 28 és -2x + 2y = -4

7x + 13y = 60 és -7x + 17y = -20
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
0