Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Dolgozat

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
392
S.O.S.
1. Egy henger magassága 2 dm, alapkörének átmérője 8 cm.Bele fér-e egyszerre 10 l folyadék? Válaszát indokolja! Készítsen ábrát!
2. Az 50-nél kisebb 9-cel osztható pozitív egész számok közül véletlenszerűen választunk egyet. Mekkora a valószínűséggel lesz ez a szám 2-vel osztható? Írja le a megoldás menetét!
3. Oldja meg az egyenletrendszert a valós számok halmazán!
I. X+5y=7
II. -2+6y=2
4. Oldja meg az egyenlet a valós számok halmazán! Végezzen ellenőrzést!
(X-1)²-5=-x-2
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

2
A 3. feladat II. egyenlete tényleg -2+6y=2?
0

2-es megoldása hiányzik
0