Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek 7.osztály

Főoldal » Általános iskola » Matematika
390
Összekeveredtek az egyenlet megoldás lépései. Állítsd lépéseket megfelelő sorrendbe! Írd az egyenlet jobb oldala mellé milyen lépés következik az egyenlet megoldás során! Ennek a feladatnak a megoldása kéne , aki tudja kérem írja le.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, egyenlet, 7.osztály, egyenletmegoldás
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
8-6x-10-12x+3=7-10+5x
1-18x=5x-3
1=23x-3
4=23x
x=4/23
0