Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika s.o.s

Főoldal » Középiskola » Matematika
306
Aki tudd segíteni az segítsenn előre is köszzi
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
5.(x+8)=5x+40
10.(2x+3)=20x+30
8.(2x-9)=16x-72
6.(3x+4y)=18x+24y
7.(2x-2y+2)=14x-14y+14
11.(3x+4y-5)=33x+44y-55
9.(10x+8y+7z+6)=90x+72y+63z+54
3.(9x-8y+6z-5k+4)=27x-24y+18z-15k+12
(x+9).9=9x+81
(3-x).8=24-8x
x.(5x+3)=5x²+3x
2x.(10x-8)=20x²-16x
x.(2x-3y+1)=2x²-6xy+x
x.(3y-5x-4)=3xy-5x²-4x
5x.(3x+8)=15x²+40x
0