Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek SOS

Főoldal » Középiskola » Matematika
454
Csatoltam a képet
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Első esetben `x mapsto a*(3x-1)(4x+1)=a*(12*x^2-x-1)=12*x^2-x-1`, ahol `a=1`
választással éltünk.
Második esetben `x mapsto a*(7x-2)(9x+4)=a*(63*x^2+10*x-8)=-63*x^2-10*x+8`,
ahol `a=-1` választással éltünk.
Módosítva: 5 éve
1