Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Százalékláb számolás

Főoldal » Általános iskola » Matematika
668
Egy osztály 120 kg papír hulladékot gyűjtött.A tervük 240 kg volt.Hány százalékát gyűjtötték a tervezettnek eddig?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
50%
Százalék érték =alap:100xszázalék láb
240=100%
a=240kg
százalék érték = 120kg
------------------------------------

százalék láb= 120:240x100=50%
0

50%-át
0