Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS matematika - térfogat, felszín 2

Főoldal » Általános iskola » Matematika
345
Csatoltam a feladat képet. SOS be kellene.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
V=a*b*c

1)
a) V=24*34*12 =9792
b)V=8*15*55 =6600

A=2*(a*b*c)

a)A=140
b)A=156

0

a) A=(24*34+34*12+12*24)*2
A=3024cm2
V=24*12*34
V=9792cm3

b) A=(8*15+15*55+55*8)*2
A=2770m2
V=8*15*55
V=6600m3
0