Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Általános iskola » Matematika
418
Ma vettünk új leckét és kaptunk házi feladatot. Ezt. Es ezt az egy feladatot nem értem. Kérlek segítsetek
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a) 4-szer
b)10-szer
c)6-szor

Rajzolj halmaz ábrát!
négy vagy annál nagyobb: 10
négy vagy annál kisebb: 14
14-10=4, így jött ki a néhy
10-4=6, így jött kia négynél nagyobb
14-4=10, így jött ki a 10
vagyis az egyik halmazba 10, a másik halmazba 6, a kettő metszetébe 4

Ellenőrzés: 4+6+10=20
0