Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Marematika

Főoldal » Középiskola » Matematika
1215
A Nemzetközi Környezetvédő Társaság két szakmai kongresszust szervezett novemberben.Az elsőn a résztvevők száma 1351 volt, a másodikon 878. Tudjuk hogy a Társaság valmennyi tagja részt vett valamelyik kongresszuson. Mennyivel többen vettek részt csak az első kongresszuson, mint ahányan csak a másodikon?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Csak az elsőn részt vettek: E
Csak a másodikon: M
Mind a kettőn: K
E+K = 1351
M+K = 878
Vonjuk ki egymásból a kettőt:
(E+K)-(M+K) = 1351 - 878
E-M = ... nem számolom ki. Ez a válasz.
0