Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
533
Sorolja fel az A és B halmaz elemeit ha,
A∪B={-3; 1; 2; 5; 6; 8}
B\A={2}
A∩B={1; 5; 8}
Készítsünk Venn- diagrammot!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

1
A={-3, 1, 5, 6, 8}
B={1, 2, 5, 8}
0