Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Nyomás

Főoldal » Általános iskola » Fizika
632
Mekkora a súlya annak az elefántnak, amelyik 2.5 négyzetméter felületen érintkezik a talajjal és 8000 Pa nyomást gyakorol a talajra?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
`p=F/A`

`p=8000 Pa`
`A= 2,5 m^2`
`F=?`
1