Keresés

Keresendő kifejezés:

Toplista

Toplista
  • betöltés...

Segítség!

Ahhoz, hogy mások kérdéseit és válaszait megtekinthesd, nem kell beregisztrálnod, azonban saját kérdés kiírásához ez szükséges!

ANGOL TÉTEL fordítás

5480
Kedvenc filmem a felhők felett 3 méterrel című film. A film egy lányról és egy fiú szerelmi életéről szól. A lányról azt kell tudni hogy gazdag módos családból származik és jó kislány. A fiú viszont rossz fiú motoros rossz társaságba tartozik és sok bajba keveri magát. És a film bemutatja hogy hogy jönnek össze és hogy maradnak együtt mert a lány anyukája ellenzi a kapcsolatot. Röviden erről szól a film. Kedvenc férfi színészem Channing Tatum. Kedvenc női színészem pedig Melissa McCharty. Moziba sokszor szoktam menni és minden film fajtát szeretem legyen szó horrorról,vígjátékról stb...de hogy mikor megyek moziba az nincs kötve semmihez.De ha nagyon választanom kéne akkor a romantikus filmeket szeretem a legjobban.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Idegen nyelv

Válaszok

1
My favorite movie is Three Steps Above Heaven. The story is about a girl's and a boy's love. The girl is from an upper-middle class, and she is a "good girl" type. However the boy is in a motorbike gang and has an apetite for getting in trouble. The film shows how they get together and try staying together, because the girl's mother is against their relationship. This is a short sum up of the movie. My favorite actor is Channing Tatum and my favorite actress is Melissa McCharty. I often got to cinema and I love all types of movies like horror movies or comedys etc. But it isn't time - bounded when I go to the cinema. If I must choose I love the romantic movies the most.
0