Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Középiskola » Matematika
1757
Fejezze ki a-t az a+5/a-3=b egyenletből!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
a+5/a-3=b
a = (5 + 3b) / (b - 1)
0

Detti, érted is, hogy hogyan jött ki biadamnak, vagy nem érdekel?
0