Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
531
Sziasztok! Légyszi segítsetek nekem! Köszönöm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Egy láda tömege: 1,5kg
Van 38 ládánk és 42 ládányi barackunk
a ládák tömege 57kg
435-57=378kg -> 378kg barack van 42 ládában
378:42=9 -> egy ládába 9 kg barack fér

a, 9+1,5=10,5
b, 38*10,5=399
c, 399+4*9=435
0