Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

ANGOL TÉTEL fordítás

2373
Kedvenc ételem a Lasange,kedvenc italom a víz nem nagyon szeretem az üdítőt maximum a gyümölcsleveket iszom meg. Étkezési szokásom reggelivel kezdődik szoktam enni egy szendvicset.Az iskolában szoktam 10 óra körül enni egy szendvicset haza érek és ebédelek.Ennyi a napi étkezésem. Magyarok nevezetes ételei:pörkölt,csirke,Bárány,disznó, kacsa. A magyar konyha nagyon híres és ízekben gazdag. A magyarok húst hússal esznek. Olaszoknak a tészta , Kínaiknak-Japánoknak a pikáns fűszeres ételek , Mexikóiaknak a burito , France csiga bugett sajt. A magyar emberek szeretnek és sűrűn járnak étterembe. Én személy szerint csak egyszer voltam étteremben de a jövőben biztos sokszor elmegyek majd.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Idegen nyelv

Válaszok

1
My favourite food is lasagne. I don't really like soft drinks, but I possibly drink fruit juices, and my favourite drink is water. My day starts with a sandwich for breakfast. At the school I eat another sandwich at 10 am. When I arrive at home, I have a lunch. That's all I eat a day.
The traditional meals in Hungary are stew, chicken, lamb, pork, duck meat (?).
In other countries: in Italy people often eat pasta, Chinese and Japanese people love spicy meals, in Mexico the burrito is a typical meal, and France is famous for the baguette.
The Hungarian cuisine has a good reputation, and our dishes are flavourful.
Hungarian people eat meat with meat, and they love to go out to eat in a restaurant. I have been in a restaurant just once, but I'm sure I'll go there more frequently.

(cuisine - konyhamuveszet/reputation - hirnev/flavourful - izes, fuszeres/more frequently - gyakrabban, surubben)

Remelem nem gond, hogy itt-ott atfogalmaztam, meg ha mar tetel, akkor minel valasztekosabb, annal jobb. (Bar ugye ez valahol alapfok kornyeken van?) A kedvenc ital-vizes resznel kiszinezheted azzal, hogy ez egeszsegesebb, mint az uditoitalok/irhatod, hogy azokat meg azert kerulod, mert egeszsegtelenek, ilyesmi. Ja, meg a tipikus magyar kajakhoz szerintem lehet meg a marhahust is irni (beef). Inkabb tobbet irj, mint kevesebbet.
Módosítva: 5 éve
0