Keresés

Keresendő kifejezés:

Toplista

Toplista
  • betöltés...

Segítség!

Ahhoz, hogy mások kérdéseit és válaszait megtekinthesd, nem kell beregisztrálnod, azonban saját kérdés kiírásához ez szükséges!

ANGOL TÉTEL fordítás

982
Kedvenc ételem a Lasange,kedvenc italom a víz nem nagyon szeretem az üdítőt maximum a gyümölcsleveket iszom meg. Étkezési szokásom reggelivel kezdődik szoktam enni egy szendvicset.Az iskolában szoktam 10 óra körül enni egy szendvicset haza érek és ebédelek.Ennyi a napi étkezésem. Magyarok nevezetes ételeiörkölt,csirke,Bárány,disznó, kacsa. A magyar konyha nagyon híres és ízekben gazdag. A magyarok húst hússal esznek. Olaszoknak a tészta , Kínaiknak-Japánoknak a pikáns fűszeres ételek , Mexikóiaknak a burito , France csiga bugett sajt. A magyar emberek szeretnek és sűrűn járnak étterembe. Én személy szerint csak egyszer voltam étteremben de a jövőben biztos sokszor elmegyek majd.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Idegen nyelv

Válaszok

1
My favourite food is lasagne. I don't really like soft drinks, but I possibly drink fruit juices, and my favourite drink is water. My day starts with a sandwich for breakfast. At the school I eat another sandwich at 10 am. When I arrive at home, I have a lunch. That's all I eat a day.
The traditional meals in Hungary are stew, chicken, lamb, pork, duck meat (?).
In other countries: in Italy people often eat pasta, Chinese and Japanese people love spicy meals, in Mexico the burrito is a typical meal, and France is famous for the baguette.
The Hungarian cuisine has a good reputation, and our dishes are flavourful.
Hungarian people eat meat with meat, and they love to go out to eat in a restaurant. I have been in a restaurant just once, but I'm sure I'll go there more frequently.

(cuisine - konyhamuveszet/reputation - hirnev/flavourful - izes, fuszeres/more frequently - gyakrabban, surubben)

Remelem nem gond, hogy itt-ott atfogalmaztam, meg ha mar tetel, akkor minel valasztekosabb, annal jobb. (Bar ugye ez valahol alapfok kornyeken van?) A kedvenc ital-vizes resznel kiszinezheted azzal, hogy ez egeszsegesebb, mint az uditoitalok/irhatod, hogy azokat meg azert kerulod, mert egeszsegtelenek, ilyesmi. Ja, meg a tipikus magyar kajakhoz szerintem lehet meg a marhahust is irni (beef). Inkabb tobbet irj, mint kevesebbet.
Módosítva: 1 éve
0