Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

ANGOL TÉTEL fordítás

2947
Az én kedvenc nyaralások m Horvátországban volt két évvel ezelőtt. Apukámmal és a barátaival mentünk 4 napra. Nagyon jó volt akkor láttam először tengerpartot. Izgalmas volt ez a 4 nap és nagyon sok új dolgot ismertem meg és próbáltam ki. De általában a Balatonhoz szoktunk lemenni nyaralani a nagyszüleimmel. Nyaralásokon sokat szoktunk kirándulni a tónál lenni fürdeni és napozni. Nagyon nagy álmom Franciaországba menni nyaralni.Szeretném körbe járni egész Franciaországot. A mostani nyaram izgalmasnak ígérkezik megyek Szlovákiába,lehet hogy ismét Horvátországba, Balatonra és még sok minden tervbe van. Remélem a mostani nyaram is jól fog telni és kipihentem kezdhetnek a Szeptembert.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Idegen nyelv

Válaszok

1
My favorite summer holiday was 2 years ago in Croatia. We've been there for 4 days with my dad and his friends. It was awesome; that was the first time when I saw a real beach. It was an exciting 4 days; I got to know and tried out a lot of new stuff.
However, we usually spend our holiday at lake Balaton with my grandparents. We usually go on trips, swimming at the lake and sunbathing.
This holiday seems exciting; I go to Slovakia, maybe Croatia again, Balaton and there are some places planned.
I hope this summer will end good as well and I can start September relaxed.
0