Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek segítség!

Főoldal » Középiskola » Matematika
361
Egy egyenlő szárú háromszög alapja 16 cm, szárai 18 cm-esek. Mennyi a háromszög szár-szöge?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
cos(α)=8/18 amiből α=63,61⁰
szárszög=β=180-2·63,61⁰=5278⁰
0