Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Logaritmus

Főoldal » Középiskola » Matematika
518
képet csatoltam
Ha már csak az egyiket megcsinálja valaki, nagy segitség lenne köszönöm!!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
log64(log216*log525

Végezzük el a zárójelben lévő 1. tagot:
log216
2x=16
2x=24
x=4

log525
5x=25
5x=52
x=2

log64(4*2)=log64(8)=1/2=0.5

stb

0