Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika házi

Főoldal » Középiskola » Matematika
489
Megköszönném a segítséget :)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1200 Ft - 1 db szoknya

`2*1200` = 2400 Ft - 1 zakó

3 szoknya ~ `3*1200` = 3600 Ft

2 zakó ~ `2*2400` = 4800 Ft

Összesen tehát 3600+4800 = 8400 Ft-ba kerül a tisztítás.

1