Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek, egyenlet!!

Főoldal » Középiskola » Matematika
371
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1

`1/6+1/9` = `1/x`

`(3+2)/18` = `1/x`

x = `18/5` = 3,6 nap alatt végeznek, tehát menni fog 4 nap alatt.
1