Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
594
Valaki megtudná csinálni a B2-es feladatot?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a, Ha az x 5, akkor értelemszerűen a valós számok halmazán (R)
x -> x+2
5 -> 5+2
5 -> 7

A többit eszerint oldd meg. Ha grafikon is kell, beírod google-be, mint itt:
https://www.google.hu/search?q=f%5Cleft(x%5Cright)%3D2x&oq=f%5Cleft(x%5Cright)%3D2x&aqs=chrome..69i57j69i58j69i60.408j0j4&sourceid=chrome&ie=UTF-8#q=f(x)%3D2x
0