Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

3SZÖG

Főoldal » Középiskola » Matematika
1362
f) Egy egyenlőszárú háromszög alapja 10 cm, az alaphoz tartozó magasság szintén 10 cm. Mekkorák a háromszög szögei?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
tg(α)=10/5=2
α=63,43⁰ az alapon fekvő két szög
β=53,14⁰ a szárszög
0