Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

3SZÖG

Főoldal » Középiskola » Matematika
436
d) Egy derékszögű háromszög két befogójának hossza 12 cm és 20 cm. Mekkorák a háromszög szögei?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
tg(α)=12/20
α=30,96⁰ β=59,04⁰ γ=90⁰
0