Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hasonlók-e az ABC és A₁B₁C₁ háromszögek, ha oldalaik hossza:

Főoldal » Középiskola » Matematika
525
A.) a=1m, b=1,5m, c=2m; a'=10cm, b'=15cm, c'=20cm
B.) a=1m, b=2m, c=15dm; a'=12dm, b'=8dm, c'=16dm
C.) a=1m, b=2m, c=1,25m; a'=10cm, b'=9cm, c'=16cm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
A, hasonlóak
B, nem hasonlóak
C, nem hasonlóak
0