Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Határozzuk meg a háromszög oldalainak hosszát.

Főoldal » Középiskola » Matematika
452
Egy háromszög oldalai 0,8m, 1,6m, és 2m, a hozzá hasonló háromszög kerülete 5,5m. Határozzuk meg a háromszög oldalainak hosszát!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a=1m, b=2m c=2,5m
0