Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Trigonometrikus egyenletek

Főoldal » Középiskola » Matematika
317
Sziasztok valaki be tudna fejezni ezt a feladatot?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
A koszinuszosnál:

III. n:

`x_1` = `240°+2*k*180°`

II. n:

`x_2` = `120°+2*k*180°`

A szinuszosnál:

I. n:

`x_3` = `60°+2*k*180°`

II. n:

`x_4` = `x_2` = `120°+2*k*180°`

ahol `k in ZZ`.
0