Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tudna segiteni??

Főoldal » Középiskola » Matematika
314
Egy téglalap két oldala: 4,6 dm és 7,5 dm. Add meg a területét négyzetcentiméterben!
34,5
3450
345
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
T = `a*b` = `46cm*75cm` = 3450 `cm^2`
0