Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tudna segiteni??

Főoldal » Középiskola » Matematika
413
Egy négyzet kerülete 224 dm. Hány négyzetméter a területe?
3136
50176
31,36
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
K = 4a = 224 dm

a = `224/4` = 56 dm = 5,6 m

T = `a^2` = `5.6^2` = 31,36 `m^2`
0