Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Trigonometrikus egyenletek

Főoldal » Középiskola » Matematika
369
Sziasztok valaki tudna segiteni ebben a par kiemelt feladatban? Elore is koszonom!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1. x=-pi/4
pi-x=-pi/4
x1=350+k•360
x2=225+k•360

2. x=5pi/6
2pi-x=5pi/6
x1=150+k•360
x2=210+k•360

3. x=180+k•360

4. x=-pi/4
x=135+k•180

5. 2x=pi/3
2pi-2x=pi/3
x1=30+k•180
x2=150+k•360

0