Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika hazi

Főoldal » Középiskola » Fizika
2270
Számitsuk ki azt a munkat, amelyet a sulyemelo a 150 kg tömegu suly 2,2 m maasra emelese kozben vegez!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

2
Ha szerinted is jó, kérlek jelöld megoldásnak, segíts nekem ennyivel
-1

Hmmm, teljes hülyeség az elfogadott válasz...

m = 150 kg
h = 2,2 m

W = F · s = F · h
F = m · g
tehát:
W = m·g·h = 150kg · 10 m/s² · 2,2m = 3300 Nm
1