Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Lecke

Főoldal » Általános iskola » Matematika
303
Köszönöm a segítséget!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Szia!

Az első körcikk területe: T=r2*π*α/360⁰=100*3,14*45⁰/360⁰=314/8=39,25mm2
A második körcikk területe: T=r2*π*α/360⁰=225*3,14*135⁰/360⁰=706,5*0,375=264,9375cm2
0