Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek. SOS.

Főoldal » Középiskola » Matematika
533
Köszönöm szépen ha segítesz nekem.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
tg45°=h/25m
1*25m=h
25m=h

cos45°=25m/x
x* 2 /2=25m
x=25* 2 /2m

sin30°=h/y
0,5=25m/y
y=25m*0,5
y=12,5m

A távolabbi rögzítőpont távolsága legyen r
cos30°=r/y
 3 /2=r/12,5m
r=12,5 3 /2m
0